Kerkdienst

Kerkdiensten bestaan er in verschillenden vormen. Wilt u weten welke, lees dan verder.

Het middelpunt van een kerkdienst is het Woord van God, ook wel de bijbel genoemd. In elke dienst kunnen we God ontmoeten. Onder het motto: “flexibel in de vorm, maar strak in de inhoud” geven we aan dat we verschillende vormen van kerkdiensten hebben, maar we nooit enige concessies zullen doen aan de inhoud: namelijk het verlossend werk van Jezus Christus!

Een paar keer per jaar is er om 19:00 een Uur voor U dienst. Deze dienst draagt een wat laagdrempeliger karakter met als doel dat gasten zich gemakkelijker welkom voelen. Veelal is er bijdrage van een koor, muziek of zanggroep.

Minimaal 4 zondagen per jaar is er een jeugdzondag waarin we in de ochtenddienst de allerkleinsten centraal stellen en veel kinderliedjes zingen. In de middagdienst staat de oudere jeugd centraal en geven zij zelf de dienst vorm. Naast jeugdzondagen hebben we 2x per jaar een dienst met en voor verstandelijk gehandicapten. Minimaal 1x per maand hebben we een leerdienst die een meer interactief karakter draagt. Sommige zondagen kennen een bepaald thema eventueel gekoppeld aan een landelijk thema zoals bijvoorbeeld ‘de week van gebed’, de ‘Waarom Jezus actie” etc. De Christelijke feestdagen: Kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren zijn hoogtijdagen in het kerkelijk jaar. In veel diensten wordt gebruik gemaakt van een beamer

In elke dienst is iedereen welkom. Er is er altijd oppas voor de allerkleinsten behalve tijdens de avonddiensten. Tijdens elke morgendienst is er zondagschool voor de leeftijd 4-10 jaar.

De ochtenddienst begint om 9:30 uur en de middagdienst om 16:45 uur. Zie de agenda voor verdere details.

De kerkdiensten zijn live online te beluisteren via (in apart browser scherm: hier). Tijdens de diensten zijn ze live te beluisteren en u kunt via deze site de diensten van de afgelopen 2 maanden beluisteren en/of downloaden. Klik hier om naar de pagina met online diensten te gaan op deze site.

X

Paswoord vergeten?

Word lid